Marerittet er over for Eva Marie Stensland:

Endelig er hun hjemme

Onsdag ettermiddag landa Eva Marie Stensland på Molde flyplass. Hun var tydelig glad for å være hjemme.

Gledelig gjensyn – på to meters avstand: Det var tydelig gjensynsglede å se da Eva Marie Stensland og mamma Randi Stensland endelig ble gjenforent på Molde flyplass onsdag ettermiddag. På grunn av smittevern kunne ikke de to gi hverandre en klem. Nå venter nye 14 dager i karantene for Eva Marie hjemme i Torvika. – Jeg gleder meg til å spise masse god mat, særlig hjemmelagde kjøttkaker, sier Eva Marie.  Foto: Per-Kristian Bratteng

Nyheter

– Det var endelig godt å lande her, og sola skinner. Flyet fløy over Torvika da vi landa, og da kjente jeg at nå er det godt å komme hjem, sier Eva Marie når Åndalsnes Avis møter henne på Molde flyplass.