Mandag morgen startet arbeidet med Romsdalsgondolen:

– Veldig bra å ha en jobb nå i disse tider

Prosjektleder Anette Sæland i J.O. Moen Anlegg, er veldig glad for at de vant anbudet til 2, 5 millioner kroner, som vil holde fire personer i jobb ut juni.

Oppstart: Mandag morgen var arbeidet med gondolen i gang, med den lokale entreprenøren J.O. Moen Anlegg AS i førersetet. Fra venstre ser vi prosjektleder i J.O. Moen Anlegg AS, Anette Sæland, og maskinførerne Chris Leo Lysgård, Jarle-Johan Skamfer, og Kristoffer Nikolaisen, Pål Amundsen, administrerende direktør i Romsdalen As og Romsdalsgondolen AS, og kommunegartner Anne-Lise Larsen. Sistnevnte står klar til å ta på seg lagringen av alle blomsterkassene som nå må fjernes fra området.  Foto: Evy Kavli

Nyheter

Til tross for at koronakrisen preger landet, fikk J.O. Moen Anlegg klarsignal til å starte å bygge fjordstasjonen for Romsdalen AS mandag morgen.