- Skigåere må være forberedt på manglede skiløyper i Brøstdalen

Søndagens leteaksjon i etter to saknete skigåere i Brøstdalen endte helt udramatisk da de ble funnet sovende i teltet. - Skigåere må være forberedt på mye snø i Brøstdalen, advarer kjentmann Lars Fransplass.

Aksjon: De sakna fjellturistene ble funnet av mannskaper fra Rauma Røde Kors Hjelpekorps. Politiet ledet leteaksjonen fra bygda. Fra venstre Anders Alfarnes, Lars Fransplass, Steinar Sandnes og politibetjent Per Tore Storbråten.Foto: Ottar Rydjord 

Nyheter

Åndalsnes Avis har snakket med den ene av de to skigåerne, en kvinne og en mann i 20-åra. Han ønsker ikke å kommentere hendelsen i avisa utover å si at de ble liggende værfaste med en meter snø rundt teltet, og at de var takknemlige for å få hjelp fra Røde Kors Hjelpekorps.