Skulle starte arbeidet med toppfylling av Isfjorden avfallsdeponi i oktober:

Arbeidsledig på grunn av offentlig sommel

I sommer fikk Samseth Anlegg i Måndalen jobben med å topptette avfallsdeponiet i Isfjorden. Arbeidet skulle starte i oktober, men har ennå ikke starta på grunn av lang behandlingstid hos Fylkesmannen.

Arbeidsledig: Samseth Anlegg i Måndalen skulle starte topptetting av avfallsdeponiet i Isfjorden i oktober. De har ikke fått starte på grunn av lang behandlingstid hos Fylkesmannen. F.v.: Daglig leder Frank Roar Samseth, maskinfører Isak Frilund og ingeniør Roar Samseth.   Foto: Even Ørjasæter

Nyheter

– Det er klart det er frustrerende. Vi taper penger hver dag vi blir stående her og sparke i grusen, uten å få gjort noe, sier Roar Samseth, ingeniør hos Samseth Anlegg, til Åndalsnes Avis.