Feirer 25 år som markedsleder på campingutstyr

Max Fritid feirer 25-års jubileum med 160 millioner kroner i omsetning og er landets største leverandør av utstyr og tilbehør til bobil- og campingvognmarkedet.

Butikk: Nils Magne Dahle er daglig leder for hele Max Fritid som merkevarefirma, mens Pål Richard "Prikken" Gråberg er sjef for Max Fritid butikken på Øran. De holder til i hvert sitt hus, men driver med mye av det samme. Dahle er leder for landets største leverandør av campingutstyr, mens "Prikken" driver en av landets største butikker innen sitt markedsområde.  Foto: Kjetil Svanemyr

Nyheter

Firmaet så dagens lys i 1995 som en naturlig forlengelse av suksessen til Kroken Caravanimport AS. Max Fritid er en viktig del av Krokengruppen, og leverer varer til mer enn 100 forhandlere over hele landet. Firmaet har også et eget datterfirma i Sverige med navnet Holiday Fritid og en omsetning på 50 millioner kroner. Foretaket er landets største på sitt markedsområde, og har administrasjon og lager på Åndalsnes med 16 ansatte.