– Det oppleves som å bo på et hotell

– Nei, vi tenker ikke at vi bor på en gamleheim. Det oppleves mer som å bo på et hotell, og en må bare beundre alle de dyktige ansatte som jobber her, sier Astrid Venås.

MODERNE: – Det eneste vi sakner er heimen vår, men det ble for tungvint å bo der til slutt, sier Astrid og Kjell Venås. Ekteparet har holdt sammen i 65 år, og begge to setter stor pris på at de fortsatt kan bo og leve sammen i det nybygde og moderne omsorgssenteret med pleiere som har tid til å både prate og hjelpe til når det trengs.  Foto: Kjetil Svanemyr

Nyheter

Fjorårets store Borgerundersøkelse i Rauma tyder på at eldreomsorgen i kommunen blir oppfattet som relativt trygg og god. I følge undersøkelsen økte innbyggernes tillit til denne kommunesektoren fra 52 til 63 poeng fra 2017 til 2019 – en såkalt signifikant endring i følge forskerne. Altså en økning som ikke uten videre kan betviles.