Mobildekning er på plass: - Dette har gått i ekspressfart

– Dette har gått i ekspressfart takket være positiv og aktiv innstilling fra alle parter, sier Ole Johnny Amundsen.

Denne masta er nå kommet opp og sikrer både nett og telefondekning i området rundt Skorgedalen.  Foto: Ole Johnny Amundsen

Nyheter

Det har lenge vært en stor utfordring med manglende mobildekning i utfartsområdet Skorgedalen. Den 19. desember i fjor fikk derimot området både nett og mobiltilgang takket være et omfattende samarbeid om å finne en løsning på denne utfordringen. Utgangspunktet har vært både sikkerhetshensyn og at et stort antall hytteeiere og mer folk i dalen har ønsket seg både nettilgang og telefondekning. Dette bekrefter Ole Johnny Amundsen er blant annet er medeier i det nye hyttefeltet Bo Grenda, nært skitrekket.