PartnerPlast styrker posisjonen - kjøper 70 prosent av Aqua Guardian AS

Kjøper 70 prosent av aksjene i Aqua Guardian AS.

Bent Kristian Hasle (CEO Aqua Guardian AS) og Tom Samuelsen (CEO PartnerPlast AS)  Foto: Privat

Nyheter

Partner Plast kjøper 70 prosent av aksjene i Aqua Guardian AS for å styrke posisjonen innen sikkerhetsutstyr og objektsikring. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

- Aqua Guardian AS har over de siste seks årene bygget en ledende posisjon i Norge med sikkerhetsløsninger til vannkraft, med leveranser til flere av de ledende aktørene. Selskapet har også begynt å levere til det Svenske markedet. Løsningene er basert på rotasjonsstøpte produkter, forteller de i pressemeldingen.

PartnerPlast inngikk en kontrakt med Forsvarsbygg tidlig 2019 for levering og installering av sjøbarrierer ved Håkonsvern og nærliggende områder. I tillegg vant Partner Plast en kontrakt med Kystverket for levering av flytestaker.

- Oppkjøpet av Aqua Guardian er et viktig steg i å bygge en portefølje av produkter og løsninger innen sikkerhetsmarkedet. Vi skal bygge på den sterke posisjonen til Aqua Guardian i kombinasjon med Partner Plast sine sjøbarriere-produkter som nå installeres på Håkonsvern i Bergen, samt bøyer og staker til havn- og farledsmarkedet, sier Tom Samuelsen, CEO i PartnerPlast, i pressemeldingen.

Dagens eier og CEO i Aqua Guardian AS, Bent Kristian Hasle, fortsetter i rollen som CEO, og vil i tillegg be ansvarlig for salg av produkter og løsninger i et bredere marked innen sikkerhet.

- Å bli en del av Partner Plast Gruppen er det riktige neste steget for Aqua Guardian. Partner Plast sitter på en sterk kompetanse innen rotasjonsstøping, elektronikkutvikling og teknisk utvikling. De har allerede etablert flere produkter innen nærliggende markeder, som vi nå vil jobbe for å utvikle videre.», sier han.