Ingen øyeblikkelige planer for å få ned farta i Romsdalen:

– Vi ønsker UP velkommen med åpne armer

Folket på Verma vil gjerne at Utrykningspolitiet skal ha flere kontroller i området. Statens vegvesen har ingen umiddelbare planer for å få bilistene til å senke farten.

Siste stopp: Parkeringsplassen ved Verma Nærbutikk har ofte blitt siste stopp for mange fartsglade bilister. Det er hit de som har blitt tatt i kontroll blir vinket inn, ofte til underholdning for de lokale. Parkeringsplassen blir også brukt av turister som vil ta bilder av Kyllingbrua om sommeren, noe som kan skape trafikkfarlige situasjoner når de skal krysse vegen. De lokale på Verma skulle gjerne sett at politiet hadde kontroller der oftere.  Foto: Even Ørjasæter

Nyheter

E136 gjennom Verma ble virkelig satt på kartet forrige helg da 32 bilførere mista førerkortet på to dager i Utrykningspolitiets kontroller fredag og søndag. Åndalsnes Avis har tidligere skrevet at dette var en ny rekord, i negativ forstand, for UP i Møre og Romsdal og at de fortsatt vil ha fokus på E136 gjennom Romsdalen. Folket på Verma ønsker politiet velkommen.