32 mista lappen og 108 fikk forenkla forelegg etter fartskontroller på Verma i helga

– Det er en ny nedslående rekord

32 beslaglagte førerkort og 108 fartsbøter ble ny rekord, i negativ forstand, for Utrykningspolitiet under kontrollen på Verma i helga. Ifølge UP-sjef Jarle Paul Ospal i Møre og Romsdal politidistrikt, er Rauma den kommunen i Møre og Romsdal som sliter mest med at folk kjører for fort.

Belasta område: Hele 32 bilister må belage seg på å bli fotgjengere i en lengre periode etter å ha blitt tatt i fartskontroll i 60-sona på Verma i helga. UP-sjef i Møre og Romsdal, Jarle Paul Opsal, oppfordrer folk på ferietur om å ta det rolig.  Foto: Per-Kristian Bratteng

Nyheter

– Det er en ny nedslående rekord, sier en oppgitt Jarle Paul Opsal til Åndalsnes Avis. Han er regionsjef for UP i Møre og Romsdal, og forteller at han aldri har opplevd noe liknende.