Nye Veier med kritikk av utredninga av Møreaksen

I et dokument sendt til Samferdselsdepartementet, mener selskapet Nye Veier at det er nødvendig med en helt ny utredning av E39 Ålesund-Molde. Ifølge Sunnmørsposten melder selskapet også at de vil ta over byggingen av både E39, og E136 til Dombås.

Kritikk: Nye Veier AS er ikke fornøyd med utredninga som Statens vegvesen har gjort rundt Møreaksen. Nå vil selskapet selv ta over bygginga av både E39 mellom Ålesund og Molde, og E136 til Dombås.  Foto: Statens vegvesen

Nyheter

Det skriver Sunnmørsposten (krever innlogging). Ifølge avisa mener Nye Veier at trasévalget for E39 mellom Ålesund og Molde har lagt for lite vekt på å se strekninga i forhold til E136 mellom Ålesund og Dombås. Samtidig ønsker selskapet å også se på prosjektet i sammenheng med det nye sjukehuset på Hjelset.