Tydelig råd: – Vær ei sterk stemme for urørt natur

– Sentralt i DNT har vi ikke tatt noe bastant standpunkt verken for eller imot Romsdalsgondolen. Men overfor DNT Romsdal har vi likevel et tydelig råd å gi: Vær ei sterk stemme for urørt natur.

Generalsekretær Dag Terje Solvang i Den Norske Turistforening (DNT) holder foredrag under årets Norsk Fjellfestival, og hadde ei sentral rolle under søndagens åpning av den 21. fjellfestivalen på Måsvassbu. Solvang inviterer til et tettere samarbeid med Norsk Fjellfestival, og oppfordrer DNT Romsdal til å ha ei tydelig stemme om Romsdalsgondolen.  Foto: Arnt Øyvind Siem

Nyheter

Dette sier DNT-sjef Dag Terje Solvang til Åndalsnes Avis. I oktober i fjor overtok han som generalsekretær i Den Norske Turistforening etter romsdalingen Nils Øveraas, som var DNT-leder fra 2013 til 2018.