Justisministeren besøker Åndalsnes for å høre om Veslemannen

Kommer til Horgheim torsdag morgen.

Jøran Kallmyr besøker Åndalsnes og Veslemannen.   Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Nyheter

Justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr skal under sitt besøk i Møre og Romsdal politidistrikt torsdag morgen ha et møte på Åndalsnes med de sentrale aktørene knyttet til overvåkingen av fjellet Veslemannen. Det opplyser politidistriktet i en pressemelding.

Statsråden skal etter møtet en tur til Horgheim i Romsdalen hvor mye av aktiviteten knyttet til overvåkinga foregår.

I følge Romsdals Budstikke var det egentlig meningen at Kallmyr skulle besøke politistasjonen i Molde, men at dette nå utgår:

– Det er to hensyn bak det. Vi får tatt mye av det programmet på politistasjonen i Molde i Ålesund og han (Kallmyr) har ønsket å reise opp til mannen torsdag morgen, sier Kallmyrs rådgiver, Kristoffer Pederssen til Romsdals Budstikke.