Sterkt bortepoeng mot tabelltopp - skulle hatt alle tre

ÅIF leverte en sterk prestasjon borte mot topplaget Tomrefjord fredag kveld, og fikk med seg et poeng hjem igjen til Åndalsnes. - Vi hadde fortjent alle tre, sier ÅIF-trener Kim Hugo Nyheim.

Kaptein Bendik Vold Hovde og resten av ÅIF-mannskapet leverte en bunnsolid bortekamp mot Tomrefjord, som er nummer to på tabellen. - Vi er veldig fornøyd med prestasjonen, men litt halvskuffa over at vi ikke tok med oss tre poengene. Det hadde vi fortjent, sier ÅIF-trener Kim Hugo Nyheim.  Foto: Per-Kristian Bratteng

Nyheter

- Dette var en veldig bra kamp av oss. Spesielt defensivt var det bunnsolid. Vi slapp til Tomrefjord bare tre ganger i løpet av hele kampen, mens vi sjøl hadde åtte veldig gode muligheter med bl.a. to stolpeskudd og to situasjoner der vi var aleine med keeper. Jeg tror det viser et godt bilde av styrkeforholdet i denne kampen, sier ÅIF-trener Kim Hugo Nyheim til Åndalsnes Avis.