Utenlandske Rauma-gjester på nasjonaldagen:

– Vi blir aldri lei. Vi har vært her 48 år på rad

– Vi blir aldri lei av Rauma. Vi er her for 48. året på rad, sier det tyske ekteparet Kristin og Birger Waltz. Men for sveitseren Werner Anken er det aller første gang. For å besøke søsteren Aline på Torvika måtte han gjøre sitt livs første flytur.

Kristine og Birger Waltz fra Münster i Tyskland har sitt egt faste hjørne på Satkjelsnes camping i Eidsbygda som de vender tilbake til år etter år. De feiret 17. mai i campingstolen i solveggen ved campingvogna, og har ingen planer om å slutte å reise til Norge. – Vi kommer tilbake igjen og igjen, og blir aldri lei. Om to år er det 50. året på rad, sier ekteparet.   Foto: Arnt Øyvind Siem

Nyheter

– Om det er 17. mai eller ikke, vi bare elsker dette stedet. Vi blir aldri lei. Om to år blir det den 50. sommeren vi er her, smiler Kristine og Birger Waltz til Åndalsnes Avis.