Godstogjubel: - Utrolig viktig sak for Rauma

Jubelen sto i taket i Rauma da det torsdag ettermiddag ble kjent at regjeringa vil gå inn med 60 millioner kroner i 2019 for å få mer gods over fra veg til jernbane. Dermed er godstoghåpet igjen tent på Raumabanen.

– Det var stor jubel da vi torsdag ettermiddag fikk den svært gledelige meldinga om at regjeringa går inn med 60 millioner kroner. Nå skal vi jobbe videre for å sikre at godstoget starter opp igjen på Raumabanen og at alle aktørene er samstemt om det videre arbeidet, sier ordfører Lars Olav Hustad (H) og jernbanepolitiker Arne Steffen Lillehagen (V).  Foto: Arnt Øyvind Siem

Nyheter

– Det var jubel og stor glede da vi torsdag ettermiddag mottok budskapet fra leder Helge Orten (H) i transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, sier en optimistisk raumaordfører Lars Olav Hustad til Åndalsnes Avis.