– Det føles godt å gjøre noe så meningsfylt

Veøy husflidslag har hvert år prosjekt der de lager noe som gleder andre. I år er det små bamser til barn som blir fraktet i ambulanse som skal få gleden – og trøsten.

Med Kjole og skjerf: Eva Mittet har blitt en racer på lommevennene. Her er noen av dem hun har strikket så langt.   Foto: Ragnhild Bakke

Nyheter

På «bestilling» fra lokalavisa har et lite knippe av de nesten 40 medlemmene i Veøy husflidslag tatt turen til flerbrukshuset på Åfarnes. Egentlig møtes de én kveld i måneden, så ei sol som blinker sterkt i bakgrunnen av tråder og strikkepinner hører nok til sjeldenhetene. På bordet ligger den foreløpige produksjonen av såkalte lommevenner, små, mjuke bamser som kan få plass i ei lita barnehånd i en usikker og sårbar situasjon på veg til et sjukehus.