Fjellbrent kaffebrenneri har fått større engros-avtale:

– Må utvide produksjonen

Fjellbrent kaffebrenneri AS har landet større engros-avtale og må utvide. Nå har de fått 100.000 kroner i utviklingstilskudd fra Kraftfondet.

– Kjempekult! Ekteparet Tommy og Renate Soleim startet kaffebrenneriet i Isfjorden i november i 2017. Med økt etterspørsel har de nå behov for å utvide. – Vi hadde kanskje ikke drømt om at det skulle gå så bra så fort. Det er vi stolte av, sier Renate Soleim. Bildet er tatt da de startet opp i 2017.   Foto: Evy Kavli

Nyheter

Tilskuddet fra Kraftfondet har Fjellbrent kaffebrenneri fått for å utvide produksjonslokalene i den gamle skofabrikken på heimgarden deres på Øvre Åsen i Isfjorden. Det var der ekteparet Tommy og Renate Soleim startet opp kaffebrenneri november 2017. I mai 2018 åpnet de kafeen med samme navn, i Åndalsnes sentrum.