Romsdal reiseliv og handel kuttes kraftig:

- Vi vil tilbake til å bli en medlemsorganisasjon igjen

Romsdal reiseliv og handel SA, tidligere Åndalsnes og Romsdal reiselivslag, er i omfattende endringer. Snart vil selskapet være uten både reiselivssjef, turistkontor og ansvaret for Romsdalseggen.

Ted Preben Heen tok over som arbeidende styreleder i Romsdal reiseliv og handel (RRH) i mai i fjor. Nå går styret inn for en onfattende omlegging av virksomheten. Endringene skal godkjennes av en ekstraordinær generalforsamling på høsten.  Foto: Arnt Øyvind Siem

Nyheter

– Hovedgrunnen til den pågående omorganiseringa er et ønske fra medlemmene våre om at det skal ryddes opp i rollene om hvem som gjør hva i reiselivet i Rauma, sier styreleder Ted Preben Heen i Romsdal reiseliv og handel SA (RRH).