Olav Kåre Nyhagen i Vågstranda vel står i spissen for initiativet om grensejustering:

– Gleder meg til det er over

Olav Kåre Nyhagen tror det blir godt for hele bygda at det snart blir satt punktum i saka om grensejustering for Vågstranda.

Tidkrevende: Olav Kåre Nyhagen ser fram til at det settes punktum i saka om grensejustering for Vågstranda. – Vi fikk tidlig beskjed om at dette kom til å ta tid. Likevel så er det ikke bra for ei bygd å ha ei slik sak hengende over seg i flere år. Jeg tror mange på Vågstranda er utålmodige etter en avgjørelse, sier han. Foto: Ellinor Rørvik Lothe 

Nyheter

Kommunal- og moderniseringsdepartementet har for få dager siden bedt Fylkesmannen om å starte en utredning av konsekvensene for ei grensejustering for Vågstranda. Det er godt nytt for Olav Kåre Nyhagen i Vågstranda vel. For det var velforeninga, med han som talsperson, som tok på seg jobben med å gjennomføre innbyggerundersøkelse, og deretter sende søknad om grensejustering for Vågstranda. 75,3 prosent av de som ble spurt den gangen, for vel to og et halvt år siden, svarte at de ønsker grensejustering mot Vestnes.