Er tett på statsråden i kampen for gods på bane:

– Haster med ei løsning

Ordfører Lars Olav Hustad beskriver situasjonen for gods på bane som en brann i full fyr. – Ei løsning må på plass innen sommeren, sier han.

Ordfører Lars Olav Hustad (H) og lokalpolitiker Arne Steffen Lillehagen (V) var mandag morgen i møte med samferdselsminister Jon Georg Dale og jernbanedirektør Kirsti Slotsvik. – Vi er optimistiske, men det er fortsatt store utfordringer, sa Hustad etter møtet.   Foto: Edvard Andersen/Samferdselsdepartementet

Nyheter

Mandag deltok ordfører Lars Olav Hustad (H) og jernbanepolitiker og -forkjemper Arne Steffen Lillehagen (V) på den årlige konferansen Jernbaneforum. I forkant fikk de to et eget møte med samferdselsminister Jon Georg Dale og jernbanedirektør Kirsti Slotsvik. Temaet var naturlig nok; hvordan få i gang godstrafikk på Raumabanen igjen.