Finansselskap skal hente inn 300 mill. til lokal reiselivsutvikling

Romsdalen AS har inngått en avtale med finansselskapet ABG Sundal Collier, der målet er å hente inn 300 millioner kroner til reiselivsutvikling i Åndalsnes og Rauma, først og fremst til gondolbanen.

Avtalen som nylig ble signert mellom reiselivsselskapet Romsdalen AS og investeringsbanken ABG Sundal Collier kan føre til ferdigstilling av Romsdalsgondolen i Åndalsnes allerede til sommeren 2021, mener daglig leder Oddbjørn Vassli i Romsdalen AS. Bildet viser gondolbanen i Hafjell i Øyer.   Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

Nyheter

– Vi har nylig underskrevet avtalen med ABG Sundal Collier. De skal nå gjøre jobben med å løfte nødvendig kapital inn til de større reiselivsprosjektene vi jobber med, sier daglig leder Oddbjørn Vassli i reiselivsselskapet Romsdalen AS.