Bomans brøytevideo i Liam Neeson-film

Jo William Boman fra Åndalsnes har bidratt med dronebilder fra Trollstigen i filmen "Hard Powder" med Liam Neeson i hovedrollen.

Liam Neeson-film

Jo William Boman.  Foto: Per-Kristian Bratteng

Nyheter

Nå er traileren til filmen klar.

Boman, som bor i Spjelkavika i Ålesund, har dronefotografering som levebrød. Han er kommersielt lisensiert droneoperatør fra Luftfartstilsynet.

Hans dronefilm fra brøytinga av Trollstigen i fjor, ble sett over hele verden.

"Det er en smule kjekt å kunne få bidra bidra med noen få sekunder på Traileren til den kommende stor filmen "Hard Powder" med Liam Neeson i hovedrollen. Drone sekvenser av vakkert fjellandskap fra Hjem kommunen Rauma. Flere sekvenser kommer på selve Filmen. Flott start på 2019", skriver Boman på Facebook.


– Filmen spilles inn i Canada og de var på jakt etter snølandskap. Jeg har hatt en lang dialog med filmselskapet og de fikk alt råmaterialet jeg hadde fra brøytinga i Trollstigen. De bestemte seg da for å bruke deler av det. Det vil ikke bli flere minutters sendinger, men en del sekunder blir det nok, sa Boman da Åndalsnes Avis 1. juni i fjor fortalte at brøytevideoen blir en del av spillefilmen med Neeson.

Filmen er basert på en tidligere norsk film av Hans Petter Moland; «In Order of Disappearance».

"Hard Powder" kommer på kino 28. februar.