Ser tilbake på 2018:

– Et år preget av kontraster

Ordfører Lars Olav Hustad ser tilbake på 2018 som et kontrastfylt år for Rauma, der åpningen av Helsehuset var det største blant flere høydepunkter. Samtidig er Rauma helsehus også Hustads største bekymring i 2019.

inn i valgåret 2019: I går var det 250 dager igjen til kommunevalget 9. september. – Vi er innstilt på å samarbeide med alle partier i Rauma etter valget til høsten, sier ordfører Lars Olav Hustad i dette nyttårsintervjuet med lokalavisa hjemme i Vasstokken i Åndalsnes. 8Foto: Arnt Øyvind Siem  Foto: Arnt Øyvind Siem

Nyheter

– Det var mange ting å glede seg over i Rauma i året som gikk. For meg som ordfører var det åpningen og oppstarten av Rauma helsehus som vil stå som det største, sier Lars Olav Hustad i nyttårspraten med lokalavisa hjemme i Vasstokken i Åndalsnes.