Fikk hentet savna lam hjem 2. juledag: – Trodde de var omkommet

Sauebonde Svein Ove Rødven trodde ikke at de ville finne igjen de to lammene som var savnet etter sankinga i høst. Men etter to måneder dukket de opp igjen.

Savnet: To av lammene til Svein Ove Rødven valgte å dukke opp 2. dag jul etter to måneder på rømmen. – Det ble vel tre dager med mislykket leting i jula, før vi til slutt fikk de hjem, sier sauebonden som ikke tror det er så veldig uvanlig å finne igjen sau etter to måneder. – Det skjer av og til rundt om i landet, har jeg hørt. Det er milde vintre på å Vågstranda, og i år var det lite snø og mye grønne marker. Foto: Evy kavli  Foto: Evy Kavli

Nyheter

– De har klart seg veldig bra også. Men de er blitt litt skvetne, sier sauebonden når vi møter han på tunet hjemme i Isfjorden for å ta de to hjemkomne lammene i øyesyn.