To ÅIF-lag kvalifisert for finale

ÅIFs gutter 14 og ÅIFs jenter 16 er klare finalen i KM futsal.
Nyheter

Gutter 14 år

I semifinalen mot Molde scoret ÅIF to mål tidig i kampen. Og de var egentlig aldri truet, mye takket være en god ÅIF-keeper. Kampen endte 3-0.

ÅIF-guttene møter KFK i finalen.

Jenter 16 år

I semifinalen jenter 16 år var det et reint Rauma-oppgjør: ÅIF mot Langfjorden. Og der var ÅIF det klart beste laget. Langfjorden klarte riktignok å holde følge til 1-1, men så dro ÅIF i fra og vant 5-1.

Målscorere for ÅIF: Marit Husøy Vik, Mali Brude Dahle, Stine Nybø Brekken og Lina Haugland (2).

Målscorer Langfjoden: Tuva Ingeborg Siem.

ÅIF møter Clausenengen i finalen, mens Langfjorden skal i bronsefinale mot Bud.

Gutter 16 år

Isfjorden er regjerende futsalmestre og var favoritter i semifinalen mot Molde. Men Isfjorden klarte aldri å komme til de avgjørende sjansene mot Molde. Ei MFK-scoring allerede etter tre minutter ble kampens eneste. Dermed tapte Isfjorden semifinalen, og skal spille bronsefinale.

Jenter 13 år

I jenter 13 år hadde Isfjorden kvalifisert seg for sluttspillet etter tre seire og en uavgjort lørdag i Nessethallen. Og med 11-2 i målforskjell og ti poeng, ble de suverene vinnere av sin avdeling. I semifinalen i Atlanten Idrettshall møtte de kristiansundslaget Clausenengen. Der ble det et knepent 0-1-tap.

Isfjorden tapte for Molde 1 i bronsefinalen. Etter full tid og sudden death sto det 0-0, og det måtte straffekonkurranse til for å kåre en vinner. Kun Molde klarte å score på straffe og vant 1-0 på straffeskyting. Dermed ble det fjerdeplass på Isfjorden.