Senterpartiet og Høyre samarbeider om å få til kunstgrasbane ved Vågstranda skole:

Vil strekke seg langt for ny bane

Vågstranda IL ønsker å etablere kunstgrasbane ved Vågstranda skole, og har fått Senterpartiet og Høyre med på laget.

– Vi har trua: – Det blir tøffe tak i budsjettprosessen, men det er et stort håp om å få til dette prosjektet. Det vil selvfølgelig kreve at vi har forslag til inndekning, sier ordfører Lars Olav Hustad (H). Her sammen med Ellinor Torsgård Solheim (Sp) og Eskild Svendson i Vågstranda IL.   Foto: Ellinor Rørvik Lothe

Nyheter

– Dette startet med at Eskild Svendson her tok kontakt og lurte på om det er interessant for kommunen å være med på spleiselaget til ei kunstgrasbane ved skolen, – etter Åfarnes-modellen. Det er gledelig å se et så godt og gjennomarbeidet prosjekt. Det bidrar til å minimere sjansene for overraskelser undervegs, starter ordføreren.