Trygt hjemme etter alpinulykke i Østerrike

Etter ulykka i alpinbakken og ti dager på sjukehus i Østerrike er Jørgen Slettaløkken (17) trygt hjemme igjen hos mor og far i Isfjorden. Men for ganske nøyaktig 17 år siden skjedde en langt alvorligere ulykke for Jørgen og mamma Anne Marte. Da stod livet på spill.

Jørgen Slettaløkken (17) er i alpintoppen i Norge på sitt alderstrinn, og går andre året ved skigymnaset i Oppdal. Lørdag for to uker siden ble han kraftig skadet under et treningsopphold i Østerrike. Nå er 17-åringen på rekonvalesensopphold hjemme hos mamma Anne Marte i Isfjorden, ganske nøyaktig 10 år etter en langt alvorligere ulykke de to opplevde.  Foto: Arnt Øyvind Siem

Nyheter

– Jeg har holdt på med ski og alpint siden jeg var tre år gammel, og har ganske store ambisjoner og drømmer om hva jeg skal oppnå i alpinbakken, forteller 17-åringen Jørgen Slettaløkken til Åndalsnes Avis.