Oksen «Dalsbygda» fra Isfjorden rykker opp i oksenes eliteserie:

– Skikkelig stolte

De hadde så vidt kommet igang som sjølstendige gårdbrukere, Anne og Marius Dahle Klever i Isfjorden, da meldingen tikket inn om at oksen «Dalsbygda» nå har rykket opp i eliteserien blant Norges 24 fremste NRF-avlsokser.

Anne og Marius Dale Klever er ferske bønder på gården Ner-Dale i Dalsbygda i Isfjorden. Like etter at de tok over gården 1. september i år fra Annes foreldre, fikk de beskjed om at oksen deres «Dalsbygda» nå har rykket opp i eliteserien blant Norges 24 fremste NRF-avlsokser i regi av Genos avlsprogram på Hamar.  Foto: Arnt Øyvind Siem

Nyheter

– Dette var en hyggelig melding å få. Vi er skikkelig stolte nå, men den største æren for dette går til mor og far. Det er de som har gjort hovedjobben her. Vi har nylig tatt over gården.