Enorme tapstall i deler av Rauma

Sauebøndene i Rauma er lei av å være den snilleste gutten i klassen. Nå vil de ha drahjelp til å ta tak i rovdyrproblemet som har vokst seg rekordstort i deler av kommunen. Fredag var det møte mellom sauenæringa og raumaordfører Lars Olav Hustad.

Rovviltutvalget i Rauma møtte fredag Rauma-ordfører Lars Olav Hustad for å få økt fokus på de store rovdyrtapene i sauenæringa. Sekretær i Rovviltutvalget i Rauma, Rune Horvli (bak f.v.), Sølvi Hegsbro, Marianne Hunnes Gaustadnes, Tommy Sæther og Oddmund Valved.  Foto: Arnt Øyvind Siem

Nyheter

– Vi trenger hjelp. Det er nå på tide med økt politisk engasjement for å få rovdyrproblemet høyere opp på den politiske agendaen. Og vi har nok ikke ropt høyt nok vi i næringa heller, sier sauebonde Marianne Hunnes Gaustadnes.