Møttes på Vågstranda

Mens ei ukjent slekt på åtte personer var på veg fra Amerika til Molde, fikk slekta på Vågstranda det travelt med å organisere mottakelsen.

Med slekta fra Vågstranda: Bakerst fra venstre: Målfrid Nordhaug, Olav og Else Nordhaug, Martin Dyrøy Nordhaug, Eric Olson, Cary Olson, Olav Nyhagen, Jon Nordheim, Eric Minneart, Ole Kåre Nyhagen. Oddny Nyhagen Myklebust, Kåre Myklebust, Hilde Merethe Nyhagen Myklebust med Leila Madelen på armen, Joanne Olson, Betsy Olson, Becky Olson, Bjørg Nordheim, Adriana Nyhagen Myklebust, Ella Olson og Emelia Olson.  Foto: Tormod Lien

Nyheter

– Min tremenning Målfrid Nordhaug, som bor i Molde, har i flere år drevet med slektsforskning. Nylig bestemte hun seg for å sjekke ut opplysninger som hun hadde liggende angående slekt i USA. Første uka i august, la hun inn en opplysning til et familietre som hun fant på Ancestry. Der så hun at det manglet navn på mor til Olaf Nyhagen, som var søskenbarn til hennes mor og min onkel. Olaf drog til USA i 1907, der han døde i 1962, forteller Olav Nyhagen.