Da Bare Egil begynte konserten som åpnet RaumaRock fortalte han at mange trodde at han bare reiste rundt alene som et enmannsband. Men han kunne nå avsløre at han hadde en organisasjon med haugevis av folk som hadde som oppgave å bygge konsertscener som Nesaksla. Så han var fornøyd med jobben som hadde blitt gjort. Han klagde likevel over røykmaskinen som gjorde at det var så mye tåke der oppe...

Nytt mannskap

– Det var jo litt av en scene du hadde fått bygget til i dag.

– Jeg har jo heldigvis ikke vært med i anleggsfasen, for jeg er ikke så praktisk anlagt av meg. Så vi hadde heldigvis folk her i Rauma til å gjøre det. Og det har gjort en kjempejobb.

– Men du klagde over røykmaskinen?

– Ja, men det skyldes nytt mannskap, som vi ikke har brukt før. Jeg vet ikke om de har kjøpt inn for kraftige røykmaskiner. Det la nesten en demper på stemningen. Men nå lysner det, jo.

– Ja, du sang bort røyken.

– Jeg sang den bort, ja. Røyken er ikke så glad i slike nasale og inntrengende stemmer som jeg har. Da tenker røyken at «nå drar vi videre innover i fjorden,» om det er mulig. Nei, opp til Dombås, blir det kanskje.

Folk har gått i årevis

– Det var et lydhørt publikum i hvert fall.

– Ja, kjempefint at folk kom. Mange har jo gått i dagesvis for å komme hit. Og vet… nå baserer jeg på hva jeg leste i folks øyne, for jeg er veldig sånn menneskekjenner og behøver ikke snakke med folk. Og hos noen leste jeg at de hadde reist i årevis for å komme hit. De har ikke visst hvor jeg skal spille, så de har dukket opp på steder jeg ikke har spilt. Men endelig klaffet det for dem.

– Barn er dumme

– Hva skal du gjøre på RaumaRock på fredag?

– Da skal jeg spille bass med Thulsa Doom. Skikkelig tungrock. Det blir kjempegøy, ikke noe komishow, men jævla bra rockeband. Og på lørdagen har jeg barneshow på formiddagen. Det blir også veldig hyggelig. Da får barna lære litt og får vite noen sannheter som de ikke visste.

– Du uttalte i et intervju en gang at barn egentlig er dumme.

– Jeg er veldig i mot å lulle barn inn i denne løgnen om at de er så smarte. For det er de ikke!