– Ja, vi heter fortsatt Trollstigen Resort, forteller Lars Kroken.

Til tross for ganske omfattende oppussing før den kommende sesongen, har ikke eieren sett noen som helst grunn til å forandre på navnet. Det begrunner han med at navnet er godt innarbeidet, det har ordet Trollstigen i seg og at det er laget en fin logo for plassen som de gjerne vil bruke videre.

Men når det er sagt, er mye nytt på plassen ved foten av Trollstigen. En omfattende og påkrevd oppussing er gjort. en tømmestasjon for bobiler har utvidet kapasitet og internett er tilgjengelig. Servering i sørvisbygget er tatt bort og daglig leder for virksomheten er Hanne Hustad Kroken.

– Ja, det er en campingplass i ordets rette forstand, sier Hanne Hustad Kroken og forteller om lange dager før hun for ekstra hjelp når toppsesongen setter inn om ikke så lenge.

– Vi reindyrker det vi kan og så får andre ta seg av servering og slikt. Vi ønsker å leie ut et ordentlig sted der folk kan overnatte og vi kan drive god sørvis, sier Lars Kroken og legger til at han henviser til andre når det gjelder mat og servering og når det gjelder for eksempler sykler for at gjestene kan aktivisere seg.

Lars Kroken forteller videre at målgruppe fortsatt vil være gjester som søker en campingplass. Hyttene er store og har sengeplass til fire eller fem.

– Jeg hadde nok ikke bygd slike hytter i dag. Vi ser ikke så ofte familier på tur som før. Oftest er det par eller flere par som reiser sammen.

– Hyttene selges med sengetøy?

– Nei, med dyne og pute og så kan folk leie og legge på sengetøy sjøl, sier Hanne Kroken og legger til at det varierer om folk har med seg sengetøy sjøl eller om de leier.

– Hva tenker du om årets sesong?

– Jeg tror det blir bra og travelt, og jeg gleder meg, sier Hanne Hustad Kroken.