Tryggheim Barnehage på Åndalsnes markerte mandag sin egen bursdagsfest og åpninga av det nyrenoverte uteområdet.

– Klart vi må feire bursdag når vi er 40 år og i tillegg har fått et helt nytt uteområde, sier daglig leder ved barnehagen, Sylvi Uren Bjørlykhaug, som forteller at de har 55 barn i alderen 1-6 år som alle blir godt ivaretatt av dyktige ansatte.

Startet uten PC

Mainy Bente Os fra Norsk Luthersk Misjonsselskap, sa i sin tale at mye har skjedd på 40 år, og minte om at da barnehagen ble åpnet i 1978, fantes det ikke bærbare datamaskiner.

– At en barnehage er trygg er helt nødvendig. Jeg er glad for å vite at Tryggheim barnehage er trygg både for liten og stor, sa ordfører Lars Olav Hustad i sin tale.

Barnehagesjef i Rauma, Hilde Kavli Ree og eierstyret for barnehagen ved leder Ruth Brennhaug Staurseth, Elin Moldsvor og Gunvor Dyrhol, deltok også med gaver og hilsninger.

Nydelig sang

Søstrene Lilja og Sissina Rose Scarfi deltok med nydelig sang, etter at barnehagebarna sjøl åpnet festen med vakre sangstemmer.

Det flotte uteområdet ble offisielt åpnet av sjuårige Malena Kavli, før foreldre, søsken og andre inviterte som deltok på festen, ble servert god mat og drikke.