Fjellpiratene har lagt ut skatt i Rauma

Podkast onsdag kveld kl. 18.00.

Her er skattekartet fra forrige episode. Kart for Rauma legges ut onsdag kveld.  Foto: fjellpiratene.no

Nyheter

Det er Rabalderfestivalen som har laget fem podkaster om Fjellpiratene og deres skatter. Og i episoden som slippes onsdag, som er den fjerde av fem, kommer det fram at piratene har gjemt en skatt på et fjell i Rauma.

- Fjellpiratene har gjemt i alt fem skatter. Meningen er at folk skal høre podkasten, få hint og i morgen sette seg i bilen og prøve å finne skatten, sier Eivind Fadnes i Rabalderfestivalen.

De fem skattene er mynter i forskjellige farger. Myntene skal tas med til Rabalderfestivalen i Molde 1.-2. juli og byttes inn i en større skatt.

Rabalderfestivalen i Molde er en sommerfestival for barn og arrangeres for andre gang 1.-2. juli i 2018. Blant trekkplastrene på årets festival er

Vazelina Bilopphøggers, Polka Bjørn og Kleine Heine og Vilde og Anna.

Ifølge Eivind Fadnes har podkasten om Fjellpiratene blitt veldig populær.

- Vi nærmer oss 1.000 nedlastinger, men vi tror at det er gjerne fire-fem i familien som lytter til podkasten, sier han.

Alle podkastepisodene er skrevet av Tor André Moritsgard fra Vågstranda. Ideen er Eivind Fadnes'. Musikken ved Ola Kvernberg.

- Å få barna til å komme på Rabalderfestivalen er ikke det viktigste, men at vi greier å inspirere folk å dra på tur gjennom oppdraget som ungene får. Nå håper vi at barnefamilier i Rauma blir inspirert, sier Fadnes.

Podkasten kan du høre på fjellpiratene.no eller laste ned fra din telefon.