Trafikknedgang i mars

Færre tok fly fra Årø i mars.

Flyplassen i Molde kan melde om en nedgang i trafikken.  

Nyheter

Årø fikk en nedgang i trafikken på 12,6 % i mars 2018. Innlandstrafikken endte på 30.933 (- 13,7 %) og utland endte på 3.624 (-2 %).

Det opplyser Molde Lufthavn Årø i en pressemelding.

- Nedgangen var i tråd med utviklingen det siste året, etter at nedtrappingen av Nyhamna Expansion-prosjektet begynte. En tidlig påske gir ekstra nedgang innenlandstrafikken, ettersom det i påsken tilbys langt færre seter enn normalprogrammet, forteller lufthavnsjef John Offenberg i en presesmelding.

Flyplassen opplyser videre at de største turoperatørene melder om godt salg av årets sommerferie, og de mest populære plassene begynner å bli utsolgt. Det meldes også om økt aktivitet i industrien framover:

- Det er flere tegn til at industrien nå er ferdig med den tyngste perioden, og det meldes om økt aktivitet og bedre forventet lønnsomhet fremover.