Vil ha flere ferjeavganger mellom Molde og Vestnes

Nyheter

Driften av ferjene på fire riksvegsamband i Møre og Romsdal skal snart lyses ut på anbud. En av disse er ferjestrekningen mellom Molde og Vestnes.

Lederen av samferdselsutvalget i fylket, Kristin Sørheim (Sp), vil ha flere avganger på kveld og i helger. Det skriver Romsdals Budstikke.

– Ferjetilbudet på sambandet Molde-Vestnes er for dårlig slik det fungerer i dag. Særlig i helgene er der mange biler som blir stående igjen på kaia når ferja legger fra. I forbindelse med store arrangement er ikke ferjekapasiteten tilpasset trafikkmengden. Og ferjetilbudet på sein kveldstid er ikke godt nok tilpassa folk som jobber i Molde og som skal heim etter turnusarbeid, enten de skal til Vestnes eller Rauma, sier hun til Romsdals Budstikke.