Om vel to uker åpner butikkjeden Nille sine dører på Raumasenteret – nesten en uke før tiden.

– Ja, det har gått litt raskere enn vi først trodde. Vi vil sette opp inventaret 1. mars og varene i hyllene mandagen etter, forteller Jan Åge Ulvenes, distriktssjef i Møre og Romsdal/ Sogn og Fjordane.

Han er veldig fornøyd med å kunne presentere den nye butikkens sjef; Emelie Maria Fredriksson.

– Vi søkte etter noen som er sultne på å gjøre en god jobb, og jeg føler vi har truffet bra. Hun har god erfaring fra butikk fra før, og er nå her i Ørsta på sin første opplæringsdag, forteller Ulvenes.

Emelie selv er også veldig fornøyd med å ha fått jobben.

– Dette blir spennende. Jeg ble akkurat ferdig med Ledelse og Bedriftsøkonomi på nettbasert studie på BI når før jul og denne jobben kom som bestilt, sier hun over telefon fra Ørsta.

Emelie Maria er svensk og kom flyttende til Ålesund i 2008.

– Jeg kom til Rauma i begynnelsen av 2010 og fikk jobb som butikkmedarbeider på Kiwi. Under studiene jobbet jeg som ekstrahjelp på Kjellern Elektriske og siden på Mekk. Det blir kjekt å få fast jobb, sier hun.

Butikken på Raumasenteret er den 30. butikken Nille åpner. Med sine 150 kvadratmeter inkludert lager, vil den bli litt mindre enn en normal Nille butikk, også vareutvalget.

– Vi vil kutte litt på garn, velværeprodukter og noe av forbruksvarene. Men samtidig vil det bli varer vi selger mest av som engangsprodukter, lys og interiør. Men dette kan endres etter hvert, når vi ser an hva som selger, sier Ulvenes.

Butikken vil i tillegg til butikksjefen, ha tre mindre stillinger, der to er deltid og en ekstrahjelp.