Stemningsfull julekonsert

Norske julesanger fra duoen Stian Haugen og Svein Gunnar Rydjord, vil i helgen bringe julestemning til institusjonene i kommunen.

- Det er midler fra den kulturelle spaserstokken som blir brukt til å gi de eldre en førjulskonsert på kommunens institusjoner, forteller Kairith Fugledal Kvarsnes i Rauma Frivilligsentral som står bak konsertene – som i år blir holdt av Stian Haugen og Svein Gunnar Rydjord (t.h.) 

Svein Gunnar Rydjord og Stian Haugen holdt en stemningsfull julekonsert på Rauma Sjukeheim lørdag formiddag. 

Nyheter

Takket være midler fra den kulturelle spaserstokken, kan de eldre på alle kommunens institusjoner få nyte en julekonsert hvert år før jul. I år ble det duoen Svein Gunnar Rydjord og Stian Haugen som skaper stemningen.

Og det gjorde de virkelig på Rauma sjukeheim tidlig lørdag formiddag; med de aller mest kjente og kjære julesangene vi har på norsk.

– Det er trivelig å få lov til å formidle musikkopplevelser til andre, mener Svein Gunnar Rydjord.

Kairith Fugledal Kvarsnes i Rauma Frivilligsentral, som står bak konsertene, er også veldig fornøyd.

– Ja, vi er glade for at vi har slike lokale, flinke musikere som liker å spille disse konsertene. Hvert år får vi midler fra den kulturelle spaserstokken som skal brukes på de eldre i kommunen i løpet av året. Så på slutten av året blir restene av pengene brukt til julekonsert, forteller hun.

Hun kan fortelle at i år fikk de 67.000 kroner som har gitt mulighetene til å gi de eldre mange gode kulturtilbud i løpet av året.

– For 2017 har vi fått tildelt 68.000 kroner så det kommer lover bra, smiler hun.

Etter konserten på Rauma sjukeheim går turen videre til Åndalsnes sjukeheim lørdag ettermiddag og Voll omsorgssenter søndag.