Oppdatert:

Alvorlig skadd

Politiet vil gjerne ha tips i saken.

En ung person er alvorlig skadd etter utforkjøring i Måndalen.  Foto: Privat

Nyheter

Det var natt til søndag at en bil kjørte utfor vegen i Måndalen. En person ble flydd med helikopter til sjukehus etter ulykka og situasjonen for personen i slutten av tenårene beskrives som alvorlig, men stabil. Politibetjent Richar Merlid ved rauma lensmannskontor var på stedet natt til søndag og sier politiet gjerne vil komme i kontakt med folk som har sett selve hendelsen.

 – Personen ble funnet ved siden av bilen og hadde trolig blitt slengt ut i forbindelse med utforkjøringen, sier operasjonsleder Leif Bergem-Ohr ved Operasjonssentralen i Kristiansund. Han forteller at mannen ikke ble funnet med en gang da nødetatene kom til stedet, men ble funnet ikke langt fra bilen kort tid etterpå.

– Politiet har ingen grunn til å tro at det var andre personer involvert og at den skadde mannen dermed ganske sikkert også har vært føreren av bilen, sier Bergem-Ohr.

Richard Merlid bekrefter at det med det samme ikke var lett å finne den skadde personen fordi han lå godt skjult i høgt gras.

- Det var ganske mye folk på stedet da vi kom til og ut fra samtaler vi har hatt med folk, er det ingen ting som indikerer at det har vært flere i bilen, sier Merlid.

- Har dere noen tanker om årsaken?

- Nei, vi har ikke fått snakket med personen fordi han ikke var ved bevissthet. Det vi kan si ut fra skader på bilen og skader på terrenget der dette skjedde, er at det trolig har vært for stor hastighet i forhold til tillatt hastighet på stedet. Det er det eneste vi kan si så langt, sier Richard Merlid.