Vil gjerne takke Rauma kommune for fin markering av 50 års jubileet. Flott satsing med vardebrenning om fredag og lørdagen var bare topp, været var på sitt beste og tilbuda variert.

Mange spreke sprang Romsdalseggen og «halve» Rauma var ute og nytte tilbuda i sentrum - karnevalsopptog og flott korpsmusikk fra flere bygder og «Bydama» først i toget viste både vei og fart., og små og store i ulike kostymer - dere var fantastiske.

Så fikk alle kaffe og kaker og twist - tusen takk, det smakte godt, Etter hvert kom «Fjellfolket» og det ble velfortjent premieutdeling og gode ord. Kulturhuset var pyntet og ønsket velkommen til festforestilling og for en fest. Ordføreren ønsket velkommen og sammen med tidligere ordførere, kultursjef og komikeren Lars ble det en «storkveld» Historisk tilbakeblikk om Norges kommuner helt fra 1800 tallet var utrolig interressant og med sang av ungdomskoret og flere musikere fra musikk/ og kulturskolen var kvelden utrolig bra.

Og kommune qvisen var god for både ung og gammel, Takk til alle som gjorde 50 års markeringa for Rauma så fin og innholdsrik.

Vennlig hilsen en av mange stolte raumaværinger; Solveig Brude.