Leserbrev

Noen refleksjoner inn i det nye året…

"Men verken lokale vedtak gjort av SV, Sp og Ap som går ut over de svakeste i samfunnet, eller nasjonale og internasjonale kriser ser ut til å oppta raumaværingen, her er det tvungen hytterenovasjon som er utfordringen…..", skriver Renate Soleim.   Foto: Privat

Leserbrev

Før jul var det tradisjonen tro budsjettmøte i kommunestyret. Der ble mange ting vedtatt, men det som i hvert fall fra mitt ståsted var verdt å merke seg var at posisjonen med SV i spissen reduserte tilbudet til barnefysioterapi, til forebyggende og akutt arbeid innenfor rusomsorg, og tok vekk helt tilbudet om time på dagen til de som sliter med psykiske utfordringer. De tok også vekk investeringen som skal gi gode forhold for barn som av og til trenger et avlastningshjem. SV har i alle de år hevdet at de snakker de svake i samfunnet sin sak. Beviset på at det bare er snakk fikk vi i kommunestyret før jul.

Både lokalt, nasjonalt og i verden forøvrig så fortsetter koronaen og herje. Næringslivet sliter, og folk blir permitterte eller oppsagte.

Rett før vi skulle feire nytt år, fikk vi tragedien fra Gjerdrum inn i våre stuer via tv-skjermen. Helt uvirkelige bilder, og det gjorde vondt langt inn i hjerterota. Menneskeliv gikk tapt, og folk mistet sine hjem.

I USA gikk gærne Trump-tilhengere amok i forrige uke, og stormet Capitol Hill. Trump fortsetter i kjent stil, og verden skjelver.

Men verken lokale vedtak gjort av SV, Sp og Ap som går ut over de svakeste i samfunnet, eller nasjonale og internasjonale kriser ser ut til å oppta raumaværingen, her er det tvungen hytterenovasjon som er utfordringen…..