Leserbrev

Kampen er i gang!

"Hva som nå er blitt avtalt vet de fleste spillerne lite om, jeg er i alle fall forvirret"

Geir Klepaker   Foto: Ellinor Rørvik Lothe

Leserbrev

Der blåste vist Magnhild i fløyta, og jeg som var sikker på at vi skulle spille den 9. september.

Lesarbrev:

"For meg er valresultatet avgjerande for kva som skjer i etterkant av valet"

For meg er valresultatet avgjerande for kva som skjer i etterkant av valet.


Det er ikke lenge siden SP satt ved siden av meg når vi ble enige om lag inndelingen. Det var litt frem og tilbake men vi ble til slutt enige. Det var til og med SP ønsket at vi skulle skrive ned laget slik at det ikke skulle bli noe tull senere, det var jo stor sannsynlighet at andre lag skulle prøve å snappe til seg noen fra vårt lag. Ikke alle ønsket noe skriftlig så det fikk holde med en muntlig avtale. Hvem som skulle bli dommer skulle vi sammen bestemme senere. Det forundrer meg derfor at SP nå har tullet til laget vårt, de virket som gode lagspillere, ønsket til og med en skriftlig avtale. Hva som nå er blitt avtalt vet de fleste spillerne lite om, jeg er i alle fall forvirret. Står litt her på sidelinja og slenger, vet ikke helt hva jeg skal ta meg til her jeg står og ser ut på banen. Skal jeg sette meg på benken og vente eller starte å løpe etter ballen? Jeg vet ikke engang hvem som er dommer’n...

Viste vel egentlig at sporten jeg nå har begynt med til tider både spenner bein og filmer, men at man tuller med lagene og blåser i fløyta før avtalt tid må jeg innrømme at tok meg på senga. Det er visst flere spillere som spiller på begge lag uten at de ønsker å innrømme det. Blir det avtalt noe er det visst bare midlertidig til en eventuelt bedre lagspiller dukker opp. Vi får håpe at man tar til fornuft slik at det ikke blir alle mot alle. Da blir fort fotballskoa byttet med boksehansker og tilskuerne får en uoversiktlig kamp som fort ender med litt grining. Kjære tilskuer. Satser du på å vinne en slant på denne kampen, satse på den du tror mest på og som spiller det spille du liker best.

Lykke til med tippekupongen! 

Kanskje Norges første fotballkamp som ender med knockout?