Leserbrev

Nyansene forsvinner i gondoldebatten

"Ingen bør garantere for utbygging før vi vet hvilke konsekvenser det får."

Per Vidar Kjølmoen.  Foto: Per-Kristian Bratteng

Leserbrev

Debatten om pendelbane på Åndalsnes er i gang. Så langt har fløyene dominert debatten. På den ene siden står krefter som er sterkt imot utbygging. Retorikken er noen ganger hard, med sterke utfall mot dem som vil bygge ut. 

På den andre sida står Rauma Høyre. De har utropt seg til «garantisten for utbygging av gondolbane». Det skjedde før saka var oppe til politisk behandling, før saka er sendt ut på høring og før vi i det hele tatt vet om utbygginga kommer i konflikt med tungtveiende miljøhensyn eller søknaden om å gjøre Romsdalseggen til Nasjonal turiststi. Igjen kortsluttes prosessen. Det er svært uheldig i en så viktig sak.