Nå vil jeg sitere hva Parley Augustsson skriver på Åndalsnes Avis si nettutgave 29/2 2012."DET ER JO MERKELIG OG BEKLAGELIG AT DET ER 14 REPRESENTANTER (av 27) - HVORAVDE FLESTE FRA BYGDENE - SOM SKAL ØDELEGGE MULIGHETENE FOR OSS I SENTRUM TIL Å FÅET HANDELSSTED SOM KONKURERER MED DET ANDRE TETTSTEDER KAN TILBY".

Må bare minne herr Augustsson om at det var på denne måte ordfører og varaordfører ble valgt i høst. Hva er MERKELIG med det? Når det er knappest mulig flertall så er det slik det fungerer i et demokrati. Du skriver altså at det er BEKLAGELIG at flertallet er fra bygdene og at det er vi som ødeleggermuligheten for dere i sentrum til å få et handelssted som konkurerer med andre tettsteder. Unnskyld meg! Hva slags sludder og vås er dette? Det er nå slik at vi som bor på bygdene har minst like stor glede/nytte av sentrum som dere som bor der. Tror faktisk at det er mange med undertegnede som er uenig med deg i hvem det er som ødelegger sentrum.

Men jeg begynner å forstå hvorfor du skifter parti raskere en vinden skifter retning nedpå Øran. ( som kjent skiftervinden retning hvis det står noe i veien).

Min hensikt når jeg gikk inn i politikken, var og er å være politiker for hele kommunen. Men jeg lurer nå faktisk på om det er tilfelle med alle. Jeg vil ha meg FRABEDT å bli karaktisert på denne måten, når prosessen fra Senterpartiet side har vært ryddig og demokratisk på alle måter. Det kan vi vel ikke si at den har vært på den andre siden av bordet. Det jeg har fått høre om gruppemøter i hytt og pine og nærmest trusler om å stemme i en bestemt retning, taler ikke den sittende "regjering" og deres plutselige kompiser til fordel. Men det er håp for alle så lenge man ikke er uheldig å spiser en krympepille.

Hilser til alle innbyggerne i

Rauma GOD HELG

Ellinor Torsgård Solheim, Senterpartiet.