Leserbrev

– Dårlig behandling av tilreisende uten urskive

Parkeringsbot under vindusviskeren på en bil. Illustrasjonsfoto.  Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB

Meninger

Nettopp kommet heim etter tur på Åndalsnes der den nye gondolen skulle prøves. Ettersom det har blitt skrytt av mange parkeringsplasser i sentrum, parkerte vi på kaiområdet der vi hadde to-2- timer til rådighet. Etter vellykket tur opp til Eggen, var vi tilbake etter cirka 1,5 timer.

Stor var forskrekkelsen da vi hadde fått parkeringsbot på grunn av manglende urskive. Det var ingen orientering om hvor vi kunne skaffe urskive og heller ikke la vi merke til opplysninger om egen parkeringsplass for gondolreisende. Ser ut til at sentrum er forbeholdt lokale bilister med urskive.

Vi skulle tilbringe dagen med gondoltur, vandring i sentrum og å spise middag. Det ble ingen middag på oss, og meget skuffet over rigide parkeringsregler dro vi rett tilbake til heimen, og det skal jammen bli lenge til neste gang vi besøker Åndalsnes. Det ble en lang og dyr gondoltur, for dette er dårlig behandling av tilreisende uten urskive.