- Vi ønsker å bidra til at en fotballhall på Øran så snart som mulig

Sammen med ÅIF ønsker vi å bidra til at en fotballhall kommer på Øran så raskt som mulig.

Knut Johan Stenerud er Rauma Høyres 7. kandidat til 2019-valget.  Foto: Arnt Øyvind Siem

Meninger

Øran stadion har blitt løftet på mange områder de siste årene, mye takket være Aksel Berget Skjølsvik, og ikke minst alle de frivillige som har stilt opp på dugnad.

Høyre har bestandig vært opptatt av barn og unges oppvekstsvilkår, og vi mener at en fotballhall på Øran vil bringe veldig mye positivt med seg for hele kommunen.

Gjennom de 8 årene Høyre har hatt ordføreren i Rauma, har vi i samarbeid med flere idrettslag bidratt til mange gode prosjekter. Åfarnes stadion, kunstisbane i Isfjorden, vi bidrar til at Skorgedalen skisenter får ny «varmestue», for å nevne noen av prosjektene.

Kunstgressbane i Isfjorden, (7`er) ligger også «gryteklar». Fra talerstolen har vi også oppfordret til at man ser på muligheten for en kunstgressbane, multisportarena eller lignende ved Måndalen skole.

Videre har Rauma Høyre, sammen med 2. kandidaten til Frp, Ellinor Torsgård Solheim, fått fart på planene til Vågstranda IL angående kunstgressbane på Vågstranda.

Dersom du fortsatt vil ha et styringsparti som ser framover og som vil skape attraktive lokalsamfunn, stemmer du Høyre på mandag.

Godt valg!