Han og Frank Aasestrand har tatt over jobben som Thomas Enstad Trana utførte for å få den første filmen laget. Søvik var med i en av birollene i den filmen.Øyvind Dale Mathisen, Lars Håvard Torvik og Tommy Lindberget – i rollene som henholdsvis Benny, Kjell og Egon – ble filmstjerner over natta da «Olsenbanden raner Rauma» hadde premiere i desember i fjor.

– Det handler om å gi psykisk utviklingshemmede et godt tilbud. Trioen har sjøl ønsket seg en oppfølger og da stiller vi sjølsagt opp. Dette skal virkelig bli artig og vi tror publikum kan glede seg til filmen er ferdig og klar for visning i mai/juni 2015, sier Aasestrand.

– Vi kan ikke røpe for mye av innholdet, vet du. Men vi kan si at det blir en del giv akt i grønne uniformer, sier Øyvind Dale Mathisen til lokalavisa.

– Mer humor

– Vi kan vel også si at film nummer to vil inneholde mer humor, sier Lindberget.

– Og så vil en del av opptakene skjer hjemme hos meg. Hos han Kjell altså, legger Torvik til.

– Derfor søker vi også etter noen som kan spille rollen som Valborg. Ta gjerne kontakt, oppfordrer Sander Søvik.Opptakene starter trolig i oktober. Aktørene ønsker å takke Heimevernet og Setnesmoen som bidrar til gjennomføringen; en del av opptakene skjer der oppe. Filmen vil få en lenge på mellom 20 og 30 minutter.