Over 80 aktører var i aksjon når korpsmusikerne i Rauma inviterte til filmkonsert lørdag kveld.

Forestillingen, som var et samarbeidsprosjekt mellom Åndalsnes og Isfjorden skolekorps, Sørsida musikkorps,  Åndalsnes musikkforening og andre musikere fra Rauma, trakk mange tilskuere til kulturhuset, og publikum fikk oppleve et show fullpakket med klassikere.

På programmet stod blant annet musikk fra Ringenes herre, Spiderman, Frost, Titanic, Løvenes Konge, Ghostbusters, Skyfall og Pirates of the Caribbean. Drillkorpset i kommunen var også delaktige, med både imponerende koreografier og fargerike kostymer.

Etter showet var over var det en fornøyd dirigent som møtte Åndalsnes Avis.

- Dette gikk strålende. Nå er musikerne så samkjørt at det egentlig bare er for meg å stå her å nyte alt sammen. Det er fantastisk å stå her foran over 50 musikere, og at vi sammen kan levere denne forestillingen, sier Tove Merete Bøe.

Planleggingen har tatt et år, og musikerne har øvd i hele høst.

- Jeg synes vi klarte å lage et variert og spenstig show, sier hun.

- Ikke bare på 17. mai

Aktørene i showet var fra 9 til 70 år.

En av baktankene med filmkonserten, er å vise fram at korpsmusikk er mer enn bare 17. mai.

- Vi vil gjerne stille på nasjonaldagen, men v må skape aktivitet og engasjement gjennom resten av året også. Det er lett å ta korpsmusikken den dagen for gitt, men korps er jo mer enn det. Det er moro å få vise fram filmmusikk i dag, for det er noe litt annerledes enn slik folk vanligvis ser oss, og det er så utrolig mye flott musikk i film, sier hun.