Det var vel i grove trekk oppskriften på en vellykket aften i Las Vegas, som regissør Heidi Morstøl har valgt å kalle showet.

Spectacular Spectacular og Åndalsnes Storband hadde slått sine gode krefter sammen og skap en aldri så liten smule magi i Rauma kulturhus lørdag kveld. To nesten fullsatte saler fikk bli med på en reise man ellers bare får se på film. Her var det hele på plass. Flotte kostymer fra Frank Sinatras storhetstid, godt mikset med moderne tolkning av gangstertida i USA.

Disse jentene er jomfruer alle sammen, om du ikke tror meg, kan du bare komme og prøve en av dem, sa Thomas Enstad Trana i åpningsnummeret.

Derfra gikk halvanna time unna som en røyk. Mye fint å se på, litt å le av og mye flott å høre på. Til og med en boksekamp midt i det hele ble det plass til, mens storbandet spilte Rocky-musikk.

Det er ikke første gang verken Åndalsnes storband eller Spectacular Spectacular opptrer. Men, som leder for storbandet Geir Istad påpeker: dette er en hobby.

Og når et show som dette er basert på frivillig innsats og spilleglede, så gjør det ingenting om en og annen uryddighet sniker seg inn her og der. Dette var topp underholdning, rett og slett.

Orlando Ferreira innfridde som vokalist Foto: Anders A. Hagen
Noe for øret og noe for øyet. Her har vi et eksempel på det siste Foto: Anders A. Hagen
boksekamp og Rocky-musikk er rett og slett kult Foto: Anders A. Hagen
Orlando Ferreira og Heidi Morstøl leverte solide vokalprestasjoner. Neste år blir sikkert koreografien perfekt også. Foto: Anders A. Hagen
Siw Anita Frilund Foss og Heidi Johansen sørget for at frisyrene var som de skulle. Foto: Anders A. Hagen
Anja Lisa Wood sang Mambo Italiano. Foto: Anders A. Hagen
Monica Bredeli sto bak kostymene som hevet hele showet. Foto: Anders A. Hagen
Me and my shadow var sanginnslaget som fungerte best for brødrene Marius og Thomas Enstad Trana. Foto: Anders A. Hagen
Marius Enstad Trana fikk pyntet nummeret sitt med Lisa Natalie Kays og Nina Frisvold Iversen. Foto: Anders A. Hagen